Valverde heeft zijn plaats op het middenveld vrijwel gecementeerd
نوشته شده توسط : Hency

Zinedine Zidane noemde een onveranderd team uit de overwinning op Galatasaray tegen Leganes op woensdag, erop wijzend dat hij zijn ideale opstelling heeft gevonden. Marcelo, die een goedkope voetbalshirts draagt, is zonder twijfel de startende linksback, omdat Ferland Mendy de Braziliaan niet heeft kunnen verdrijven sinds hij in de zomer bij Lyon kwam. Fede Valverde valt niet op met stukjes individuele schittering, maar hij heeft zijn plaats op het middenveld vrijwel gecementeerd.

Nadat de Clásico was uitgesteld, leek het een perfecte kans om Modric te spelen in een thuiswedstrijd tegen een worstelende tegenstander. De 34-jarige komt net terug van een blessure en het zou een mooie gelegenheid zijn geweest om hem weer op snelheid te krijgen en ook een kans om Casemiro te laten rusten, die het risico loopt het te overdrijven. Maar Zidane ging met de formule die in het recente verleden voor hem heeft gewerkt: Kroos, Casemiro en Valverde.

Pique beweert dat hij heel goed kan opschieten met Nacho en Lucas Vázquez en ondanks dat hij geen nauwe relatie onderhoudt met de kapitein van Madrid, heeft hij een zekere mate van respect voor Sergio Ramos die een Real Madrid voetbalshirts draagt. "Ik kan heel goed opschieten met veel Real Madrid-spelers. Ik heb nog nooit een slecht woord over hen gezegd en ik voel dat mensen me hier (in Madrid) erg respecteren en dat is iets waar ik veel waarde aan hecht. Ik zou het niet waarderen zeggen dat we heel goede vrienden zijn, maar we genieten wel van een hartelijke relatie ".

Woensdagavond was Rodrygo's eerste startende debuut in de competitie, en tegen de 7e minuut had hij het al gemarkeerd met een tweede doelpunt van het seizoen. Hij had een goede band met Karim Benzema, nog voor hij nette, en bezet de centrale plek van de aanvaller nog een seconde, wat betekent dat hij er was om naar huis te schieten toen de Fransman het heerlijke kruis van Marcelo op zijn pad sloeg.





:: بازدید از این مطلب : 84
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 10 آبان 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: